Boîtes voor bedrijven

Lokale geschenken voor iedereen.
Wij vinden dat iedereen moet kunnen genieten van onze locals in de boîtes. Wij willen dan ook de mogelijkheid bieden om samen met de klant een boîte samen te stellen voor elke gelegenheid.
 • Wil je jouw werknemers bedanken met een origineel geschenk?
 • Ben je voor jouw bruiloft op zoek naar een persoonlijke giftbox voor je gasten?
 • Wil je een rondje cocktails sturen voor een goed uitgevoerde klus of op kantoor zoete lekkernijen geven ter ere van het sluiten van een grote deal?
Hoe tof is het om jouw relaties te behartigen met een leuke en zinvolle verrassing?
Met plezier stellen wij samen met jou een passende en unieke boîte samen, gebaseerd op jouw wensen en budget. Of het nu gaat om 10, 100 of 1000 pakketten, wij denken graag met je mee.
Hoe werkt het?
1. Kiezen
Kies een boîte uit onze samengestelde collectie of maak een boîte op maat dat bij jouw bedrijf past. Ons ervaren verkoopteam helpt je bij het vinden van de perfecte cadeau-oplossing voor jouw bedrijf.
  2. Aanpassen
  Samen zullen we jouw geschenken personaliseren met merkverpakkingen of toevoegingen zoals marketingmateriaal en cadeaubon. Na je keuze ontvang je een gedetailleerde offerte.
   3. Verzending
   Na betaling sturen we een link met een spreadsheet sjabloon om de verzendadressen van jouw ontvangers in te vullen
    4. Levering
    Ons team zal jouw geschenken inpakken en bezorgen bij de ontvangers. Ontspan terwijl wij voor de rest zorgen & hoor van de ontvangers hoe dol ze zijn op je cadeaus!

     Carl Van Heuverzwyn Joppe Van Heuverzwyn
     0496/70.70.21
     0496/72.20.66
     carl@boitelocale.be joppe@boitelocale.be