Hoe bestellen?

Om de boîtes zo zorgvuldig mogelijk tot bij jou thuis te krijgen hebben we een plan uitgetekend. Hieronder vind je stap voor stap hoe we te werk gaan. Van Bestelling tot levering!

1) Je bestelt een thema-boîte of stel je eigen boîte samen.

Betalen kan op verschillende manieren (Bancontact, Paypal, Visa, Mastercard,...).

Een bestelling kan niet tegelijk een thema-boîte en een zelfgemaakte boîte bevatten. Hiervoor dien je twee aparte bestellingen te plaatsen.

2) Je selecteert welke wenskaart je wilt toevoegen aan de boîte.

Schrijf in de winkelwagen je mooie woorden voor de ontvanger! Wij schrijven vervolgens alles op het gekozen kaartje. Als je hier niets invult, ontvang je het wenskaartje blanco (niet in de boîte gestoken), zodat jij er zelf iets op kan schrijven.

3) Je selecteert de gewenste lever- of afhaaldatum.

Let op: we raden aan om de boîte zo kort mogelijk voor het moment van afgifte te laten leveren of af te halen. Zo kunnen wij de topkwaliteit van de lokale producten garanderen.

4) Afhaling.

- Bij levering:

- Wij plannen de levering in op een gewenste dag en sturen je via mail het exacte tijdstip zodat je thuis bent om je boîte in ontvangst te nemen.

- Bij afhaling:

- De boîte ligt voor je klaar op de gewenste afhaaldag in de winkel van Supersalon tussen 10u - 12u en 14u - 17u. Kapelstraat 147, 8450 Bredene. 

5) Belangrijk:

kies de afleverdatum zo kort mogelijk bij de datum waarop je de boîte wilt afgeven. Bewaar de boîte zo lang mogelijk op een koele plek (kelder, frigo.. rond de 15°) om de versheid van de producten te garanderen.

 6) Je bent nu helemaal klaar om de gelukkige te verrassen!

BESTEL HIER JE BOÎTE